Predavanje dr Tahira Hanifa


14.11.2018. - 10:30 

U sklopu međunarodne naučne konferencije iNDiS 2018  „Planiranje, projektovanje, građenje i obnova graditeljstva“, koja će se održati u Novom Sadu od 21. do 23. novembra 2018. godine u organizaciji Fakulteta tehničkih nauka, Departmana za građevinarstvo i geodeziju, planirano je i predavanje dr Tahira Hanifa za studente i stručnu javnost. Predavanje će se održati u utorak 20.11.2018. u 18:00 u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka.

Dr Tahir je konsultant za upravljanje projektima, predavač na univerzitetu i predavač na stručnim obukama. Ima preko 30 godina profesionalnog iskustva na velikim projektima u Velikoj Bitaniji, Kataru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Neki od projekata su izgradnja T2A terminala na Hitrou aorodromu u Londonu, plimni tunel Temze kao i Program ekspres puteva u Kataru (najveći infrastrukturni projekat na svetu).
Dr Tahir je stekao master diplomu u oblasti građevinskog menadžmenta Londonskog South Bank univerziteta kao i doktorat iz oblasti projektnog menadžmenta Kingston univerziteta u Londonu. Član je Građevinskog instituta (CIOB), Asocijacije Inženjera za upravljanje troškovima projekta, Asocijacije za upravljanje projektima, Instituta konsultanata kao i Kraljevskog instituta za nadzor.

Strast mu je upravljanje projektima ali posebno kako isto može biti primenjeno na projekte u složenom okruženju. Dr Tahir je gostujući predavač na Univerzitetu u Redingu, Oksford Bruks Univerzitetu, Grinvič Univerzitetu i Univerzitetu zapadne Škotske.

Prijava za predavanje