KONKURS: Zimske edukativne i rekreativne aktivnosti studenata


19.10.2018. - 14:34 

U okviru realizacije projekta pod nazivom „Zimske edukativne i rekreativne aktivnosti studenata“, Univerzitetski sportski savez Novog Sada raspisao je Konkurs za učešće studenata visokoškolskih ustanova sa sedištem na teritioriji AP Vojvodine u ovim aktivnostima.

Ovaj projekat je sufinansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i predstavlja skup organizovanih edukativnih aktivnosti, propraćenih rekreativnim i zabavnim sadržajima, na osnovu kojih studenti stiču nove veštine i znanja o boravku u prirodi u zimskom periodu, uz prikuplljanje relevantnih informacija o stavovima studenata prema programima/projektima ovakve vrste. Projekat uključuje edukativni i rekreativni deo:

- Teorijska predavanja (Zdravstveno vaspitanje; Boravak na planini u zimskom periodu; Uputstva i uslovi bezbednog skijanja; Prva pomoć; Prezentacija Gorske službe spasavanja)

- Praktična predavanja (obuka neskijaša, rekreativno skijanje)


Troškovi realizacije aktivnosti: Ukupan iznos troškova po učesniku je 45.000,00 dinara, od kojih 22.000,00 dinara sufinansira Univerzitetski sportski savez Novog Sada kroz projekat Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, a preostali iznos od 23.000,00 dinara, učesnici mogu platiti u dve jednake rate.

U cenu je uključeno:
• Smeštaj - Hotel **** (Nebeske stolice I i Nebeske stolice II) osmodnevni (7 noćenja) aranžman
• Transport učesnika (Novi Sad - Kopaonik - Novi Sad)
• Ishrana (švedski sto – doručak i večera)
• 6-dnevni ski pas
• Skijaška oprema – iznajmljivanje na 6 dana (ski cipele, skije sa vezovima i ski štapovi)
• Medicinska služba Urgentnog centra na Kopaoniku 24 časa uz validan dokument

Rok za prijavu: od 10. oktobra do 31 . oktobra 2018. godine, a nakon isteka predviđenog roka, ukoliko ostane nepopunjenih mesta, prijava na Konkurs trajaće do ispunjavanja kvote.

Vreme realizacije projekta:
od marta do decembra 2018. godine (realizacija skijanja: od 16.12. do 23.12.2018. godine).

Mesto realizacije: Ski centar Kopaonik

Uslovi prijema: da je kandidat/kinja redovan student/kinja druge ili viših godina osnovnih studija i da je redovan student visokoškolske ustanove sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine.

Po preporuci Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost neophodno uverenje o položenim ispitima će se studentima za ovu namenu izdavati bez naknade.

Više informacija možete videti u Konkursu, a prijavni obrazac možete pronaći OVDE.