ZINC 2018


24.05.2018. - 09:55 

Pozivamo Vas da prisustvujete međunarodnoj konferenciji ZINC (Zoom, Innovate, Create) 2018 koja se održava u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad, od 30. do 31. maja 2018. godine.

Naš osnovni moto je – nismo još jedna u nizu konferencija.

ZINC je nastao kao želja da se napravi događaj koji donosi duh velikih konferencija i događaja u svetu potrošačkih tehnologija. U prve dve godine fokusirali smo se na uspešne pojedince iz regiona. Na ovoj, trećoj po redu, konferenciji fokusiramo se na svetske lidere.

Događaji uključuju simpozijume, forume, seminare, govore, radionice, tutorijale, demonstracije proizvoda i prototipova, za istraživače, inženjere i studente, u oblastima elektronike, softverskog inženjerstva, hardverskog dizajna, aplikacija uređaja potrošačke elektronike, novih servisa i platformi, komunikacionih tehnologija i novih tehnologija.

Konferencija ZINC 2018 je sponozorisana od strane IEEE Serbia & Montenegro sekcije i društva za potrošačku elektroniku – IEEE Consumer Electronics society, kao i instituta RT-RK i Odseka za računarsku tehniku i računarske komunikacije Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu.

Registrujte se OVDE.

Više informacija na: http://www.gozinc.org/