Anatomija uspeha - "Pronađi balans"


22.05.2018. - 08:26

Treća po redu studentska konferencija „Anatomija uspeha“ održava se na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 24. maja 2018. godine, a ovogodišnja tema je Kako uspostaviti balans između privatnog i poslovnog života?.

Konferencija se sastoji iz dva dela, gde će se tokom prvog dela posetiocima obratiti i podeliti svoje iskustvo Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica za strategiju i razvoj u kompaniji “Delta Holding”, Saša Popović, jedan od osnivača kompanije “Vega IT Sourcing” i Svetlana Mojić Džakula, vlasnica kompanije “Salt&Water” specijalizovane za arhitekturu i dizajn. Drugi deo konferencije se posvećuje bivšim studentima Fakulteta tehničkih nauka, Jeleni Mislić koja trenutno radi kao menadžer restorana “Fish & Zelenish” i “Project 72”, Milici Radaković, osnivaču “Milica Radaković make up studio i school” i Milošu Saravolcu, zaposlenom u kompaniji “Norma Group”.  Oni će ispričati njihovu priču o studiranju i balansu koji su morali da uspostave tokom studentskih dana.

Organizatori “Anatomije uspeha” su studenti modula Industrijski marketing i inženjerstvo medija sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžent FTN-a.

Početak konferencije je u 10 časova u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, a zainteresovani registraciju za učešće mogu izvršiti ovde. Više informacija na sajtu konferencije.