Radionica “Innovation – why and how to spur the innovation process? Who are the future innovators?”


17.05.2018. - 09:14 

Fakultet tehničkih nauka, u saradnji sa Kabinetom za inovacije i tehnološki razoj Vlade Republike Srbije i Slovačkom agencijom za inovacije i energetiku (SIEA) organizuje radionicu “Innovation – why and how to spur the innovation process? Who are the future innovators?” koja će se održati u utorak, 22. maja 2018. od 10.00 do 11.30 časova u učionici ITC04.

Slovačka agencija za inovacije i energetiku (SIEA) vodi 32 miliona evra vredan projekat promocije inovacija sa idejom da pokaže da inovacije nisu samo visoka tehnologija – one se nalaze u svakom segmentu naših života.

Da li ste oduvek želeli da se bavite novim i uzbudljivim stvarima? Da učestvujete u kreativnom procesu stvaranja zanimljivih proizvoda? Da budete inovatori? Imate ideju, ali mislite da neće uspeti? Imate ideju, ali odakle početi?

Ako vas zanimaju odgovori na neka od ovih pitanja, pozivamo vas da učestvujete u radionici “Innovation – why and how to spur the innovation process? Who are the future innovators?”.
Tom prilikom ćete moći da čujete i sve o master programu “Inženjerstvo inovacija” koji se izvodi na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka, a nastao je kao rezultat praktičnih potreba i nedostatka obrazovanih stručnjaka u oblasti inovacija.

Iznenadite sebe sopstvenom kreativnošću i hrabrošću da otkrijete ideje u sebi i da ih usmerite na rešavanje realnih problema u svom okruženju.

Postanite inženjeri inovacija i naučite kako da menjate svet.

Broj mesta je ograničen, pa vas molimo da se prijavite putem sledećeg linka.

Rok za prijavu je do 20.maja 2018.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.