Prezentacija prakse ProDrive kompanije Continental


13.03.2018. - 09:44 

Kompanija Continental organizuje prezentaciju programa plaćene prakse ProDrive za studente završnih godina osnovnih i postdiplomskih studija Fakulteta tehničkih nauka,  kao za one koji su nedavno završili fakultet, 22.03.2018. godine. Prezentacija će se održati od 15.15 - 16.00č u amfitetatru Tehnološkog fakulteta.

Program prezentacije:
- Upoznavanje sa kompanijom Continental, njenom istorijom  i trendovima poslovanja
- Upoznavanje sa programom prakse Prodrive
- Upoznavanje sa generalnim direktorom kompanije Continental

ProDrive program je pokrenula kompanija Continental kako bi pružila priliku studentima, i onima koji su nedavno završili fakultet, da započnu svoju karijeru u ovoj komaniji. Program je osmišljen da, kroz sistematičan pristup obučavanju i razvoju, omogući studentima da steknu praktično iskustvo, kao i da razviju svoje veštine i znanja neophodna za uspešnu karijeru.

Program traje ukupno osam meseci i podeljen je u dve faze. Prva faza je upoznavanje sa kompanijom kroz jednodnevne posete u periodu od maja do juna. Druga faza sprovodi se u periodu od jula do decembra kroz plaćenu praksu, koja podrazumeva puno radno vreme u okviru kompanije. Nakon uspešnog završetka prakse, nudi im se mogućnost zaposlenja u kompaniji Continental. Polaznici programa se mogu prijaviti za rad u sledećim sektorima: industrijski inženjering, konstruisanje proizvoda, logistika, ljudski resursi, kvalitet, lean, računovodstvo i upravljanje projektima.

Rok za prijavu za program prakse ProDrive je 05.04.2018. godine i prijava se vrši na ovom linku.

Više informacija o programu prakse možete videti u prilogu.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.