XIX Savetovanje ENERGETSKA ELEKTRONIKA Ee2017


13.10.2017. - 09:33 

Nastavljajući 44-godišnju tradiciju, Društvo za Energetsku elektroniku, Institut "Nikola Tesla" iz Beograda, Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i Univerzitet u Novom Saduorganizuju XIX Savetovanje ENERGETSKA ELEKTRONIKA Ee2017 koje će se održati od 19. do 21.  oktobra, 2017. godine u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu.

Cilj Savetovanja je da obezbedi forum za prezentaciju i diskusiju vrhunskih rešenja u energetskoj elektronici i pridruženim oblastima. Potrebno je da referati nisu bili ranije publikovani a da predstavljaju rezultate teorijskog i eksperimentalnih istraživanja kao i rezultate primene razvijenih metoda u inženjerskoj praksi, prezentacije praktičnih rešenja i uređaja, iskustva iz eksploatacije, itd.

Učesnici će imati priliku da čuju rezultate istraživanja mladih inženjera i naučnih istraživača.

Tematske oblasti o kojima će se govoriti su:

- Energetski pretvarači i uređaji;
- Automobilski i elektromotorni pogoni;
- Električne mašine;
- Upravljanje i merenje u energetici;
- Energetska elektronika u telekomunikacijama;
- Kvalitet električne energije;
- Obnovljivi i distribuirani izvori energije.

U okviru savetovanja za studente biće organizovano XI Međunarodno takmičenje HARDVER & SOFTVER H&S 2017 od 18. do 21. oktobra 2017. godine. Organizator ovog prestižnog studentskog takmičenja je Departman za elektrotehniku, elektroniku i telekomunikacije Fakulteta tehničkih nauka.

Više informacija možete pronaći na sajtu XIX Savetovanje ENERGETSKA ELEKTRONIKA Ee2017 i XI Međunarodno takmičenje HARDVER & SOFTVER H&S 2017.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.