Prezentacija Uprave za odbrambene tehnologije Ministarstva odbrane


05.05.2017. - 11:48 

Pozivamo Vas na prezentaciju Uprave za odbrambene tehnologije Ministarstva odbrane koja će se održati u četvrtak, 11.05.2017. godine u Svečanoj sali FTN sa početkom u 13 časova.

Predstavnici Uprave za odbrambene tehnologije Ministarstva odbrane predstaviće delatnost istraživanja, proizvodnje i remonta naoružanja i vojne opreme, kao i ukazati na postojeće potrebe za zapošljavanjem mladih inženjera tehničke struke.

Predstavnici Vojno-tehničkog instituta iz Beograda, kao vodeće istraživačke institucije u domenu naoružanja će u svojim prezentacijama predstaviti delatnost instituta, aktuelne istraživačko-razvojne zadatke, potrebe za angažovanjem mladih inženjera tehničke struke, kao i mogućnosti izrade diplomskih i master radova.

Ova prezentacija je prevashodno namenjena studentima sa sva tri stepena studija sa ciljem da ukažu na mogućnosti izbora potencijalnih tema akademskih radova, inovacionih i razvojnih projekata, perspektive zapošljavanja u Vojnotehničkom institutu i fabrikama odabrane industrije.