Prezentacija kompanije Energotehnika Južna Bačka


17.03.2017. - 11:49

U utorak 21.03.2017. sa početkom u 10 časova na Fakultetu tehničkih nauka u Svečanoj sali (preko puta studentske službe) će se održati prezentecija kompanije „Energotehnika Južna Bačka“  iz Novog Sada.

O kompaniji ukratko:
„Energotehnika Južna Bačka“ iz Novog Sada je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti elektroenergetskih i termoenergetskih radova. Više od pola veka „Energotehnika Južna Bačka“ uspešno radi na izgradnji i održavanju elektroenergetskih i termoenergetskih objekata, kako za domaće tako i za inostrano tržište. Iskustvo u realizaciji kompleksnih projekata kao i rad u skladu sa najnovijim tehničkim i tehnološkim rešenjima, standardima i procedurama čini kompaniju „Energotehniku Južnu Bačku“ jednim od lidera u regionu. Više o samoj kompaniji kao i o nekim od najinteresantnijih projekata koji su realizovani ili čija je realizacija u toku čućete od inženjera i predstavnika kompanije na samoj prezentaciji.

Cilj prezentacije:
Fakultet tehničkih nauka i  kompanija „Energotehnika Južna Bačka“ iz Novog Sada, kroz intezivnu saradnju žele da se što većem broju studenata, posebno onim na završnim godinama studija, omogući da steknu praktična znanja, veštine i potrebno iskustvo za obavljanje poslova u struci kao i osposobljenost za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja u realnom random okruženju. Na samoj prezentaciji biće najavljen i program obavljanja stručnih praksi i stipendiranja odgovarajućeg broja studenata.