EBEC - Novosadski dani inženjera


17.03.2017. - 08:16 

Udruženje studenata tehnike Evrope Novi Sad, organizuje inženjersko takmičenje ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” koje će se održati od 31.03. do 02.04.2017. godine.

Ovo takmičenje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu, a pored samog takmičenja, uključene su i soft skills radionice.

Projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera”
EBEC (European BEST Engineering Competition) je jedan od najbrže rastućih projekata organizacije BEST. U okviru ovog inženjerskog takmičenja pet timova od po četiri učesnika takmiče se jedni protiv drugih u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili izrade rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn).

Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i finalne koja će se ove godine održati u Brnu. Svi studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu mogu biti učesnici na ovom takmičenju, pre svega studenti FTN-a, Tehnološkog i Prirodno-matematičkog fakulteta. Svako od njih će dobiti mogućnost da učestvovanjem na ovom projektu iskaže svoje veštine i sposobnosti.

Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

Više informacija možete pronaći na:
Internet stranici organizacije BEST
Facebook stranici organizacije BEST
Internet stranici EBEC
Facebook stranici EBEC

Prijavu za učešće u ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” moguće je izvršiti na ovom linku.