Doc. dr Dragoljubu Ševiću uručeno najznačajnije nacionalno priznanje u oblasti kvaliteta


07.12.2016. - 09:30 

Najznačajnije nacionalno priznanje u oblasti kvaliteta za 2016. godinu dodeljeno je doc. dr Dragoljubu Ševiću sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment od strane Jedinstvenog udruženja Srbije za kvalitet (JUSK).

JUSK Komitet za dodelu nacionalnih nagrada za kvalitet je predložio, a Menadžment JUSK-a jednoglasno prihvatio da za 2016. godinu doc. dr Dragoljubu Ševiću dodeli Godišnju nacionalnu nagradu JUSK-a za kvalitet za pojedinca. JUSK je takođe istakao da je izuzetna čast imati dr Ševića kao svog člana.

Nagrada doc. dr Dragoljubu Ševiću uručena je na Svečanoj sednici „JUSK Evropska nedelja kvaliteta 2016", 16. novembra 2016. godine u Privrednoj Komori Beograda.

Doc. dr Dragoljub Šević je prepoznat u naučnoj i stručnoj javnosti kao jedan od nacionalnih lidera za primenu organizacionih standarda (ISO 9001, ISO 14001 ...). Iz ove oblasti objavio je više naučnih i stručnih radova, a njegove prezentacije se sa pažnjom prate i slušaju. Posebno ga odlikuje timski rad i saradnja sa mlađim kolegama,kao i izuzetno kolegijalan odnos i visoka stručnost i posvećenost.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.