Međunarodna konferencija studenata građevinarstva - CoNStruction 16


10.11.2016. - 13:12 

Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka organizuje međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva CoNStruction 16 u Novom Sadu u periodu od 21. do 25. novembra na kojoj će prisustvovati preko 120 studenata iz ove struke.

Konferencija okuplja 40 studenata sa Fakulteta tehničkih nauka i 80 studenata sa drugih fakulteta iz Srbije i sveta. Dolazak na konferenciju su najavili studenti sa drugih građevinskih fakulteta iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Crne Gore, Grčke, Nemačke, Turske, Slovačke i Makedonije.

Konferencija je podeljena u tri celine. Prvu celinu čine predavanja na aktuelne teme u građevinarstvu, druga celina je posvećena obilascima gradilišta i objekata značajnih za građevinarstvo, a treća celina predstavlja takmičenje studenata iz organizacije građenja.

CoNStruction 16 predstavlja jedinstvenu priliku za studente da prošire svoje znanja i da steknu određena praktična iskustva i poznastva sa kolegama iz struke.

Svečano otvaranje konferencije CoNStruction 16 održaće se u utorak, 22.11.2016. godine u 10.00 časova u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu.

Za više informacija pogledati stranicu konferencije CoNStruction 16.