CEVAS-ov naučni debatni klub


09.11.2016. - 08:17 

Centar izuzetnih vrednosti za vibro-akustičke sisteme i obradu signala CEVAS pokreće CEVAS-ov naučni debatni klub (CNK). Prvi debatni klub zakazan je za 24.11.2016. od 18.00 č u Svečanoj sali FTN-a.

CEVAS-ov naučni debatni klub planiran je kao kružok u okviru kog će se strukturalno i metodološki analizirati naučni radovi, i to oni koji su napravili najveće pomake u oblastima na koje se odnose, po pitanju citiranosti ili šireg naučnog, tehnološkog ili društvenog impakta. Ideja je da se na osmišljen način istraživači uvedu u veštine neophodne za kvalitetan naučno-istraživački rad, analizu i publikovanje naučnih radova.

Moderator kluba je prof. dr Ivana Kovačić, a gost-moderator prof. dr Livija Cvetićanin.Obe su članovi CEVAS-a, i imaju značajno iskustvo kao autori i urednici u časopisima sa SCI liste, koje će ovim putem podeliti sa ostalim učesnicima debatnog kluba.

Centar izuzetnih vrednosti za vibro-akustičke sisteme i obradu signala CEVAS je jedini akreditovani centar izuzetnih vrednosti na FTN-u u njegovoj istoriji.

Svi su dobrodošli, a naročito mlađi istraživači i studenti doktorskih studija.

Više informacija na sledećem linku.