Osmi međunarodni Simpozijum grafičkog inženjerstva i dizajna – GRID16


31.10.2016. - 14:17

Osmi po redu Međunarodni simpozijum grafičkog inženjerstva i dizajna održava se 03. i 04. novembra 2016. godine na Fakultetu tehničkih nauka u organizaciji Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn.

Svečano otvaranje GRID16 simpozijuma održaće se 03. novembra 2016. godine u 10.00 časova u Svečanoj sali Fakulteta.

Cilj naučnog GRID16 simpozijuma jeste nastavak razmene stručnih saznanja među naučnim radnicima, istraživačima i stručnjacima iz grafičke industrije u Srbiji i inostranstvu, a organizovan je kao međunarodni simpozijum koji se održava svake druge godine.

Osnovni cilj svih dosadašnjih simpozijuma bio je povezivanje istraživača različitih istraživačkih centara iz područja grafičkog inženjerstva i dizajna kroz prezentovanje rezultata istraživanja naučnoj i stručnoj javnosti. Programski i recenzentski odbor simpozijuma čine eminentni naučni radnici iz zemlje i inostranstva.

Pored toga, učesnici simpozijuma koji su predstavnici različitih kompanija iz privrede, zajedno sa sve većim brojem pojedinaca i kompanija iz inostranstva, učestvuju i pomažu u razvoju i promociji grafičke struke u zemlji. Pored izlaganja rezultata naučno-istraživačkih radova na aktuelne teme iz oblasti grafičkog inženjerstva i dizajna, drugog dana simpozijuma biće održane i praktične radionice.

Više informacija možete pronaći ovde.