Preko 400 maturanata na FTN-u


24.10.2016. - 10:14 

U subotu, 22.10.2016. godine, organizovan je Dan otvorenih vrata Fakulteta tehničkih nauka na kome je prisustvovalo preko 400 učenika različitih srednjih škola.

Srednjoškolcima je dobrodošlicu svečano poželeo prodekan za nastavu, prof. dr Dragiša Vilotić, nakon čega su bili dočekani u klubu „Mašinac“, gde su razgovarali sa studentima FTN-a o mogućnostima i prednostima studiranja na Fakultetu, uz osveženje i prijatnu atmosferu.

Maturanti su pokazali posebno interesovanje za radionicu na kojoj su se pravili mostovi od špageta u okviru Departmana za građevinarstvo i geodeziju i za obilazak savremeno opremljene laboratorije za ispitivanje materijala u okviru Departmana za proizvodno mašinstvo.

Pored toga, organizovane su različite radionice, predavanja i obilasci laboratorija u okviru Departmana za tehničku mehaniku, Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn, Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Departmana za zaštitu životne sredine i zaštite na radu i Departmana za arhitekturu i urbanizam, i još mnogo toga.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.