Prilika za studente master i doktorskih studija


31.08.2016. - 12:05 

U okviru Škole za zaštitu životne sredine godine održaće se okrugli sto sa temom: Značaj studija zaštite životne sredine u zaštiti voda, predviđeno je da budu predstavljeni radovi studenata master i doktorskih studija sa temama iz ove oblasti.

Organizatori, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta poziva sve zainteresovane studente sa da izlože rezultate istraživanja sprovedenih u okviru svojih master ili doktorskih studija. Prošireni apstrakti radova biće publikovani u elektronskoj formi.

Realizaciju ove sekcije i mogućnost učestvovanja studenata osnovnih i master akademskih studija omogućiće Fondacija „Docent dr Milena Dalmacija“ obezbeđivanjem 30 besplatnih kotizacija. Studenti zainteresovani za učešće u radu Škole za zaštitu životne sredine treba da pošalju popunjen prijavni list najkasnije do 12. septembra 2016. godine.

Sve dodatne informacije možete naći u dokumentima u prilogu, kao i na našoj kontakt adresi:

http://www.waterworkshop.pmf.uns.ac.rs/

Dvadeseti po redu Water Workshop, pod nazivom "KVALITET VODA" održati od 21-23. septembra 2016. godine na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.