Dan Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment


28.06.2016. - 12:09 

Proslava Dana Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment i obeležavanje 37. godina postojanja održaće se u sredu 29. juna 2016. u Svečanoj sali FTN-a sa početkom u 12 časova.

Tom prilikom dodeliće se zahvalnice nekadašnjim studentima, a sada uspešnim inženjerima u znak zahvalnosti za doprinos  jačanju ugleda Departmana u svojim radnim sredinama i svesrdnu pomoć u realizaciji motivacionih radionica
za buduće studente. Oni će biti imenovani za ambasadore dobre volje i poslovnog uspeha Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

U okviru Dana Departmana biće dodeljene i plakete kompanijama koje su uz Departman  na putu ka društvu u kome je stopa učenja veća od stope promena, društvu koje ima budućnost.  
Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment dodeliće zahvalnice Srednjim tehničkim školama i gimnazijama za uspešnu saradnju.

Na svečanosti u okviru Dana Departmana obratiće se:
-Prof. dr Dušan Nikolić, rektor Univerziteta u Novom Sadu;  
-Prof. dr Rade Doroslovački, dekan Fakulteta tehničkih nauka;
-Doc. dr Bojan Lalić, direktor Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Mladi doktori tehničkih nauka koji su titulu doktora nauka stekli u prethodnoj godini biće nagrađeni vaučerom koji će moći da iskoriste učešćem na međunarodnim naučno-stručnim konferencijama.  

Nakon svečanog programa organizovan je koktel u Klubu "Mašinac".