Gostujuće predavanje prof. dr Kiril Kravčenka


10.03.2016. - 13:58 

U četvrtak 10.03.2016. u 10:30 časova, u amfiteatru ITC-A1 održano je predavanje našeg gostujućeg profesora dr Kirila Kravčenka na temu "Šta sve morate znati da biste (jednog dana) postali generalni direktor".

Predavanje je pokrilo praktične aspekte liderstva i strateškog menadžmenta iz ugla generalnih direktora. Generalni direktor preduzeća NIS a.d. je ispričao istraživanje koje je sproveo sa izvršnim direktorima najuspešnijih kompanija širom sveta i ukazao na faktore koje generalni diroktori moraju da poseduju kako bi bili uspešni.

Biografija: Prof. dr Kiril Kravčenko je gostujući profesor na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment. Dr Kravčenko je generalni direktor preduzeća NIS a.d. i zamenik generalnog direktora ruskog naftnog preduzeća Gazprom njeft. Bio je jedan od najboljih studenata Univerziteta Lomonosov gde je završio osnovne studije iz sociologije. Doktorirao je 2006. godine na moskovskom Hemijsko–tehnološkom Univerzitetu D.I. Mendeljejev iz oblasti ekonomskih nauka.