Obaveštenje o nagrađivanju studenata za školsku 2014/15. godinu


03.11.2015. - 11:13 

Univerzitet svake godine nagrađuje studente za postignut uspeh u studiranju, stručnom i naučnom radu, umetnosti i sportu.

Nagrada za završene studije dodeljuju se studentima koji su završili osnovne akademske studije u prethodnoj školskoj godini u roku utvrđenom studijskim programom sa ukupnom prosečnom ocenom najmanje 9,50 (slovima: devet i 50/100) i koji nisu ponovili ni jednu godinu studija, odnosno koji su stekli u proseku najmanje 60 ESPB bodova za svaku godinu studiranja.
U okviru ove nagrade dodeljuje se izuzetna nagrada za ukupnu prosečnu ocenu 10,00 i nagrada za završene studije za ukupnu prosečnu ocenu najmanje 9,50.
U obzir dolaze studenti koji su diplomirali do 30. 09. 2015. godine.

Nagrada za postignut uspeh u toku studija dodeljuju se studentima osnovnih akademskih studija koji nisu ponovili ni jednu godinu studija i koji su zaključno sa oktobarskim ispitnim rokom iz svih položenih ispita postigli prosečnu ocenu najmanje 9,50 (slovima: devet i 50/100), odnosno koji su stekli u proseku najmanje 60 ESPB bodova za svaku godinu studiranja.
U okviru ove nagrade dodeljuje se izuzetna nagrada za ukupnu prosečnu ocenu 10,00 i nagrada za uspeh u toku studija za ukupnu prosečnu ocenu najmanje 9,50.

Na osnovu predloga Nastavno naučnog veća Fakulteta Senat donosi odluku o nagrađivanju studenata za:
• Ostvaren vrhunski rezultat u umetnosti
• Ostvaren vrhunski rezultat u sportu
• Za naučni i stručni rad
Studenti koji smatraju da ispunjavaju uslove za sticanje jedne od ovih nagrada treba da se prijave kod svog referenta u studentskoj službi najkasnije do 15. 11. 2015. godine kako bi se formirao spisak za Univerzitet.