CGS konferencija 2015


29.09.2015. - 13:43 

Prva srpska CGS konferencija 2015, koju organizuje preduzeće CGS plus d.o.o. održaće se 15. oktobra 2015., u hotelu i kongresnom centru "Radisson BLU Old Mill Hotel" u Beogradu.
Teme CGS konferencije biće najnovije CAD i BIM tehnologije u procesima planiranja, gradnje i održavanja objekata (puteva, železnica, mostova, uređenja vodotokova, električnih vodova i sl.) i ITS tehnologije na području putno-meteoroloških informacionih sistema. CGS konferencija je namenjena građevinarima, geodetama, stručnjacima s područja saobraćajne infrastrukture te svima koji su povezani s procesima planiranja, gradnje i održavanja objekata i koji žele svoj rad olakšati odnosno ubrzati uz pomoć informacionih tehnologija. Na konferenciji će predavati priznati domaći i strani stručnjaci.

Pozivamo sve zainteresovane studente i nastavno osoblje da prisustvuju konferenciji. CGS konferencija je besplatan događaj, otvoren za stručnu javnost. Način prijave i raspored predavanja možete pogledati na sajtu konferencije.