Konferencije iz oblasti projektnog menadžmenta „Facing the future 2015“


21.05.2015. - 09:52 

Fakultet tehničkih nauka u partnerstvu sa PMI ogrankom Srbija organizuje prvu akademsku konferenciju iz oblasti projektnog menadžmenta „Facing the future 2015“. Svrha konferencije je upoznavanje učesnika sa budućim trendovima i značajem profesije projektnog menadžmenta. Konferencija će se održati u ponedeljak 25. maja 2015. godine sa početkom u 9:30 časova u Amfiteatru A1 - Nikola Tesla i okupiće profesionalce u oblasti projektnog menadžmenta iz privrede i akademskih krugova, kao i studente, budeće profesionalce u ovoj oblasti.

Teme o kojima će se govoriti tokom trajanja konferencije su:
• EU financed projects - Hugo Van Veghel, Tara international consulting
• Projektni menadžment - metodologija modernog načina poslovanja, Mila Milenković,Telekom Srbija ad
• Karijera projektnog menadžera i upravljanje talentima, Miroslav Aničin, Predsednik PMI ogranka Srbija
• Put ka projektnoj izvrsnosti– akademska zajednica UNS
• Novi izazovi u građevinskoj industriji Srbije – akademska zajednica UNS

Project Management Institute (PMI) je vodeća svetska neprofitna asocijacija upravljanje projektima, programom i portfeljom. Postoji već 46 godina i ima lokalne ogranke u 280 zemalja. Najpoznatiji sertifikat Project Management Professional (PMP) poseduje preko 650.000 profesionalaca u projektnom menadžmentu širom sveta.

Pozivamo Vas da svojim učešćem na konferenciji razmenite iskustva sa akademskom i privrednom zajednicom i aktivno se uključite u razvoj profesije projektnog menadžmenta.