Plaćeni program za studente - "Lideri budućnosti"


27.03.2015. - 11:03 

Kompanija Carlsberg Srbija raspisuje konkurs za Program za Lidere budućnosti koji je, između ostalog, namenjen i studentima Fakulteta tehničkih nauka, zainteresovanim za razvoj karijere u oblasti prodaje i marketinga. Program je namenjen talentovanim studentima završnih godina osnovnih i master studija, koji će dobiti priliku da steknu svoja prva praktična znanja radeći u različitim sektorima kompanije Carlsberg Srbija. Učesnici programa će biti plaćeni, a najbolji će moći da ostvare i stalno zaposlenje.

Detalje konkursa mogu se pronaći na internet stranici Carlsberg Srbija i u prilogu. Studenti će moći da se prijave i konkurišu za praksu do 3. maja. Tokom maja i juna će biti kontaktirani kandidati koji su ušli u uži izbor, a ubrzo zatim će biti održana i dodatna testiranja i intervjui. Odabrani kandidati će sa radom početi 15. jula 2015. godine.

Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?

Kroz dvogodišnje angažovanje u kompaniji, odabrani kandidati imaće priliku da upotpune dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaće se sa radom u sektorima prodaje, marketinga, administracije i proizvodnje, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobiće šansu i da se oprobaju kao menadžeri projekata na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.