Novosadski dani inženjera


16.03.2015. - 11:09 
Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad, organizuje projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera”  koji je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje održaće se na Fakultetu tehničkih nauka od 27.03. do 29.03.2015. godine.

Projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” EBEC (European BEST Engineering Competition) je jedan od najbrže rastućih projekata organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja četiri tima od po četiri učesnika takmiče se jedni protiv drugih u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili izrade rešenja za dati zadatak sa ograničenom količinom materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn).

Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i evropskog finala. Studenti tehničkih, tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu imaju mogućnost da učestvovanjem na ovom takmičenju iskažu svoje veštine i sposobnosti. Takmičenje i radionice su besplatne.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST je jedna od 96 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 33 države širom Evrope.

Prijave za učešće u ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” na:
http://bestns.org.rs/ebec2015/prijava/