Fakultet tehničkih nauka na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi”


27.02.2015. - 09:55

Fakultet tehničkih nauka nastupio je na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” koji se održava od 26-27. februara na Novosadskom sajmu.

Fakultet tehničkih nauka ove godine je nastupio u okviru objedinjenog štanda Univerziteta u Novom Sadu. Najveće interesovanje pokazali su maturanti gimnazija i tehničkih srednjih škola, a kao i svake godine FTN je bio prepoznatljiv po jedinstvenoj kampanji za upis brucoša. Svi zaintersovani imali su priliku da razgovaraju sa studentima FTN okupljenim u Marketing tim.

Otvarajući  dvodnevnu manifestaciju, na kojoj učestvuje više od 40 izlagača, pomoćnik ministra zadužen za predškolsko, osnovno i obrazovanje odraslih Ljubiša Antonijević je istakao da su programi i projekti, koji se u Srbiji ostvaruju putem profesionalne orijentacije, veoma važni za učenike naših škola. Zbog velike nezaposlenosti u našoj zemlji, “cilj je, između ostalog i ovog sajma, da svim učenicima osmih razreda osnovnih škola, kao i srednjoškolcima, pružimo priliku da se neposredno, na štandovima Novosadskog sajma, upoznaju sa onim čime trenutno Srbija raspolaže u pogledu srednjeg i visokoškolskog obrazovanja”, rekao je Antonijević.



 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.