Overa semestra i prijava ispita


08.01.2015. - 08:39 
Obaveštavaju se studenti da će prijava ispita u januarskom ispitnom roku putem studentskih web servisa biti omogućena od 15. januara a elektronska overa semestra od 12. januara 2015.  godine.

Studenti svih nivoa studija upisani po Zakonu o visokom obrazovanju elektronski overavaju semestar i u obavezi su da potvrde overu semestra na svom web servis nalogu u periodu od 12. do 16. januara 2015. godine. Prilikom potvrde overe semestra studentski nalog će biti zadužen za iznos overe semestra. Ukoliko student ne potvrdi overu semestra ili ne izmiri zaduženje neće biti u mogućnosti da prijavljuje ispite u januarskom ispitnom roku.

Uplata administrativnih troškova se vrši na žiro račun fakulteta sa pozivom na personalni broj (koji student može da vidi na studentskom web servisu) u iznosu od:
* 2.000,00 dinara (plaćaju studenti prve godine i svi studenti sa zaostalim ispitima iz prethodnih godina),
* 1.000,00 dinara (za studente bez zaostalih ispita, koji su zaključno sa oktobarskim ispitnim rokom položili sve ispite iz prethodnih godina).

NIJE POTREBNO DA SE DOLAZI NA ŠALTER STUDENTSKE SLUŽBE OSIM U SLUČAJU DA JE STUDENTU POTREBNO DA IMA PEČAT U INDEKSU.

Prilikom upisa 2015/16. školske godine vršiće se provera ispunjenosti obaveza i tada će se zaduživati studenti za slušanje neodslušanih predmeta.