Poseta kompaniji ATB Sever iz Subotice - IZMENJENO VREME POLASKA


22.12.2014. - 13:08 
Obaveštavaju se prijavljeni, kao i zainteresovani studenti studijskih programa Proizvodno mašinstvo i Industrijskog inženjerstva za izradu diplomskih i master radova u proizvodnom sistemu ATB Sever da će se poseta  istom realizovati u utorak 30. 12. 2014. godine. Polazak će biti ispred Mašinskog instituta Fakulteta tehničkih nauka u 9.30 časova (skup je u 9.15 časova).

Od strane preduzeća ATB Sever  obezbeđen je minibus za prevoz do Subotice, tako da pored prijavljenih studenata ima oko 15 slobodnih mesta. Shodno tome svi zainteresovani studenti četvrte godine, master studija i apsolventi Proizvodnog mašinstva i Industrijskog inženjerstva koji žele da idu u posetu preduzeću mogu da se prijave.
Potrebno je da studenti ponesu svoj CV u pisanom obliku (opšti podaci, prosečna ocena studiranja i interesovanja studenta).

Zainteresovani studenti mogu da se jave Doc. dr Dejanu Lukiću na telefon 063/504-831 ili na mail lukicd@uns.ac.rs. (ime i prezime studenta, telefon i mail).

Više informacija o temama radova, kao i samoj kompaniji ATB Sever nalaze se na sajtu Fakulteta tehničkih nauka, kao i na sajtu Departmana za proizvodno mašinstvo.