Obaveštenje za studente


01.12.2014. - 13:46 
Pozivaju se studenti završne godine osnovnih akademskih i master akademskih studija sa studijskih programa Proizvodno mašinstvo i Industrijsko inženjerstvo da u četvrtak, 04. 12. 2014. godine prisustvuju prezentaciji kompanije ATB Sever iz Subotice. Prezentacija će se održati u Zbornici FTN (stari pravni)  u 10.30 časova.

Na prezentaciji, predstavnici kompanije ATB Sever upoznaće studente o mogućnostima izrade diplomskih (bachelor) i master radova u proizvodnom sistemu ove kompanije.
Osnovni cilj je da se kroz izradu završnih radova studenti upoznaju sa radom ove kompanije ali i osposobe za rad inženjera - projekt menadžera za potrebe tog proizvodnog sistema. Izrada radova bi se realizovala u saradnji sa g-đom Bauer, jednim od glavnih menadžera iz sestrinskog preduzeća ATB Schorcs Gmbh iz Mehengladbaha, koja je već razvila ovaj vid saradnje sa Univerzitetom u Mehengladbahu (University of Applied Sciences Niederrhei).

Prema planu koji se nalazi u prilogu, izrada radova bi trajala više meseci a studentima bi bio omogućen put, smeštaj i hrana u Subotici, od strane preduzeća. Odgovore na sva pitanja i preciznije informacije o ovom programu studenti će dobiti na prezentaciji.

Izrada završnih radova u kompaniji ATB Sever je dobra prilika za sticanje praktičnog iskustva i znanja, kao i mogućnosti zaposlenja u tom proizvodnom sistemu, odnosno sestrinskim preduzećima. Korporacija ATB Group osim kod nas ima svoje proizvodne pogone u Nemačkoj, Poljskoj, Kini, Velikoj Britaniji, USA, Kanadi, itd.


Za više informacija možete se obratiti sledećim nastavnicima:

Doc. dr Aco Antić, Departman za proizvodno mašinstvo, Mašinski institut, kabinet br.107a,
tel: 021/485-2312, e-mail: antica@uns.ac.rs

Doc. dr Dejan Lukić, Departman za proizvodno mašinstvo, Mašinski institut, kabinet br.6,
tel: 021/485-2331, e-mail: lukicd@uns.ac.rs