Program ERAZMUS+ Infomativni dan za nastavno i nenastavno osoblje i prijava za radionice za pisanje Erazmus+ projekata


20.11.2014. - 12:03 
Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji organizuje informativni dan o konkursima programa Erazmus+ u oblasti obrazovanja 01.12. 2014. sa početkom u 10 časova, rektorat Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad).

Erasmus+ će objediniti sve sadašnje evropske i međunarodne programe i inicijative u području obrazovanja, treninga, mladih i sporta i zameniće sedam postojećih programa: Program za celoživotno učenje (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig), Mladi u akciji i pet programa međunarodne saradnje (Erasmus Mundus, Tempus, Alfa i Edulink).

Na  informativnom danu biće predstavljene mogućnosti za visoko obrazovanje, a moguće je zakazati i individualne konsultacije o svim delovima programa u oblasti obrazovanja. Svi zainteresovani za individualne konsultacije o Erazmus+ projektima, koje će biti organizovane nakon info-dana, trebalo bi da se obrate Erazmus+ kancelariji mejlom na neo_serbia@erasmusplus.rs sa kratkom informacijom o tome šta je predmet njihovog interesovanja. Tačnije, u mejlu je potrebno navesti:

- za koju vrstu Erazmus + projekata za predstojeće konkurse se interesujete,
- da li ste već podnosili Tempus, Erazmus Mundus ili projekte Programa za celoživotno učenje,
- da li imate poziv za učešće na nekom Erazmus+ projektu,
- neki nacrt materijala projektne prijave (ako postoji),
- pitanje/pitanja.

RADIONICA za Projekte izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju - nekadašnji TEMPUS projekti:

Otvoren je formular na kojem zainteresovani za radionice za pisanje Erazmus+ projekata Izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (raniji Tempus projekti) mogu uneti svoje preference u vezi sa radionicama nakon čega će biti formiran raspored održavanja tematskih radionica za koje je iskazano najviše interesovanja.

Formular možete popuniti do 26. novembra na sledećem linku:
http://erasmusplus.rs/erasmusplus-tematske-radionice/