Konkurs za izradu plakata na temu: "Svaka cigareta smeta"


05.11.2014. - 08:23 
U okviru aktivnosti na promociji zdravlja i prevenciji pušenja Kancelarija za prevenciju pušenja Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”  raspisuju nagradni konkurs za izradu PLAKATA povodom obeležavanja NACIONALNOG DANA BEZ DUVANSKOG DIMA 2015. godine, koji se tradicionalno obeležava 31. januara.
Konkurs je namenjen studentima umetničkih fakulteta u Republici Srbiji na temu: „SVAKA CIGARETA SMETA“. Rok za prijem radova je 1. decembar 2014. godine. Radovi će biti selektovani i ocenjeni od strane stručnog žirija. Najboljih 12 radova biće nagrađeno novčanim nagradama i zajedno sa radovima iz najužeg izbora izloženi na izložbi koja će biti organizovana tokom januara i februara 2015. godine. Takođe će biti izdat prateći katalog izložbe i štampan plakat koji će prezentovati prvonagrađeni likovni  rad. Od svih nagrađenih radova štampaće se kalendar za 2015. godinu.
Sve detalje o KONKURSU  možete videti i na sajtu Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”,  www.batut.org.rs.