Predavanje prof. dr Xu Minga sa Donghua Univerziteta u Šangaju


28.10.2014. - 20:02

U petak, 31. oktobra 2014. godine, s početkom u 9 časova u Svečanoj sali, profesor Xu Ming sa Donghua Univerziteta u Šangaju, NR Kina, održaće predavanje na temu  „Chinese Business and Culture“.

Na ovom interesantnom predavanju svi prisutni imaće priliku da saznaju zašto je NR Kina jedna od najrazvijenijih ekonomija sveta, koja je tajna uspeha kineskog naroda i zašto je važno poznavati kinesku kulturu.

Xu Ming je redovni profesor na Donghua Univerzitetu i izvršni direktor Instituta za menadžment Glorious Sun, u Šangaju, NR Kini. Svoju karijeru je započeo pre 20 godina kao ekspert za upravljanje kvalitetom, da bi u poslednjih nekoliko godina postao vrsni stručnjak za upravljanje uslugama. Profesor Xu Ming je pionir u oblasti inovacija u uslužnom sektoru u Kini, a njegova sadašnja istraživanja usmerena su ka izvođenju principa i klasifikaciji uslužnih inovacija.

Od 2012. godine, prof. Xu Ming je i gostujući predavač na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment.