Otvoren Infocentar kompanije Schneider Electric DMS NS


16.10.2014. - 12:58 

Kompanija Schneider Electric DMS NS d.o.o je otvorila jedinstveni Infocentar u samom centru studentskih zbivanja na adresi Dr Ilije Đuričića 2a. Infocentar je mesto gde će svi zainteresovani studenti Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno matematičkog fakulteta moći da dobiju sve informacije o mogućnostima obavljanja prakse u kompaniji kao i o programu studijskih stipendija koji su siguran put do zaposlenja u kompaniji Schneider Electric DMS NS.

Kompanija Schneider Electric DMS NS d.o.o Novi Sad je kompanija koja se bavi istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u oblasti elektroenergetike, a posebno u oblasti upravljanja elektrodistributivnim preduzećima. Stub kompanije čine mladi stručnjaci čija energija, entuzijazam i želja za učenjem čine ovu kompaniju jednu od najbrže rastućih kompanija na ovom području iz oblasti elektroenergetike.

Infocentar kompanije otvoren je od 08-20h svaki radni dan, kao i subotom od 08-14h a sve detaljne informacije mogu se dobiti i na telefone: 021-474-60-08, 021-475-28-80.