Predavanje u okviru Žan Mone Evropskog modula na FTN-u “Regionalni razvoj kao modalitet Evropskih integracija”


24.09.2014. - 18:42 

Pozivamo sve zainteresovane studente i zaposlene Univerziteta u Novom Sadu da prisustvuju predavanju pod nazivom REGIONALNA EKONOMIJA U EVROPSKOM KONTEKSTU koje će prof. dr Alpar Lošonc održati u petak, 26. septembra, sa početkom u 13 časova, u učionici 107 na prvom spratu Fakulteta tehničkih nauka.

Predavanje je sastavni deo Žan Mone Evropskog modula „REGIONALNI RAZVOJ KAO MODALITET EVROPSKIH INTEGRACIJA” koji se od školske 2013/2014. godine realizuje na Departmanu za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Modulom je obuhvaćena serija predavanja koja se bave različitim aspektima regionalnog razvoja i procesa regionalizacije u kontekstu Evropskih integracija.

Projekat je odobren i kofinansiran od strane Evropske komisije, a ciklus predavanja u okviru Modula realizovaće se svake školske godine u periodu trajanja projekta. (2013-2016.)

Osnovni cilj Žan Mone programa je pružanje podrške nastavi i istraživanju u oblasti studija Evropskih integracija na nivou visokoškolskih institucija unutar i van Evropske unije.

Sve dodatne informacije vezane za program, tematske oblasti i termine narednih predavanja možete naći na zvaničnoj stranici Žan Mone Evropskog modula na FTN-u: http://regeu-ftn.tumblr.com/