Coding Serbia konferencija 2014.


23.09.2014. - 10:02 
Novi Sad će po drugi put biti domaćin međunarodne softverske konferencije Coding Serbia u periodu od 9 do 10. oktobra 2014. Organizator konferencije Coding Serbia, kompanija Codecentric iz Novog Sada, okupila je i ove godine međunarodno priznata imena iz sveta kreiranja softvera kako bi podelili iskustva sa stručnjacima iz naše zemlje. U NIS poslovnom centru u Novom Sadu softverski inženjeri imaće mogućnost da slušaju 26 predavača među kojima su Pieter Hintjens, Adam Boczek, Sebastiano Armeli, Lukas Pustina, Patroklos Papapetrou.

Coding Serbia konferencija je međunarodna Software Developer konferencija koja je prošle godine odlično primljena od strane publike, kritike su bile pozitivne a posećenost je popunila predviđene kapacitete.

Ideja je da nearshoring i outsourcing  se podigne na što viši nivo i to podizanjem kvaliteta softvera, koji je namenjen zapadnoevropskom tržištu, kroz edukaciju programera i razmenu znanja između stranih i domaćih stručnjaka iz branše.  S obzirom da je velika većina predavača iz inostranstva  zvaničan jezik konferencije je engleski.

Studenti imaju poseban popust na cene kotizacija.

Više informacija na: www.codingserbia.com