LIDARES 2014 - Prva letnja škola iz oblasti logistike i intermodalnog transporta zemalja Dunavskog regiona


27.08.2014. - 11:30
U organizaciji Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Departmana za saobraćaj Fakulteta tehničkih od 25. do 29. avgusta 2014. godine održava se prva letnja škola iz oblasti logistike i intermodalnog transporta zemalja Dunavskog regiona (The 1st Logistic and Intermodal Transport Summer School for the Danube Region – LIDARES 2014).

Ove godine studenti polaznici steći će nova znanja iz oblasti luka i multimodalnih logističkih lanaca (Topic: Port and Multimodal Logistic Chains - Changes in Organisational Effectiveness).

U radu škole učestvuje 20 studenata i 13 nastavnika sa univerziteta iz sedam država Dunavskog regiona (Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija).

Predavanja se održavaju u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka, a pored predavanja organizovane su prezentacije i radionice na kojima će se studenti upoznati sa predstavnicima kompanija iz oblasti logistike, kao i sa istraživačima koji će preneti svoja iskustva u vođenju značajnih međunarodnih projekata iz oblasti transporta i logistike.