Nukleus Start-up događaj - Novi Sad


10.08.2014. - 10:34
Sa ciljem promovisanja preduzetničkog duha predstavnici kompanije Anomite u saradnji sa studentskom organizacijom ESTIEM i Savezom studenata Fakulteta tehničkih nauka, uz podršku Mark C. Rogersa i Clive E. Warshawa organizuju po prvi put u Novom Sadu start-up događaj pod imenom “Nukleus Start-up” koji će se održati na Fakultet tehničkih nauka 13. septembra 2014. godine.

Nukleus Start-up događaj osmišljen je sa ciljem pružanja mogućnosti svim pojedincima ili timovima koji imaju perspektivnu biznis ideju i žele da je pretvore u stvarnost, da je predstave grupi investitora i time konkurišu za podršku u njihovom ostvarivanju.

Samo takmičenje sastoji se iz dva kruga: prvog koji podrazumeva elektronsku prijavu uz esejsko predstavljanje ideje i drugog koji predstavlja usmenu prezentaciju ideja pojedinaca ili timova koji su prošli u finalni krug, pred žirijem. Pred finalni krug za učesnike biće organizovani edukativni treninzi koji će im pomoći da što uspešnije koncipiraju i predstave svoje poslovne ideje.

Ukoliko je ideja izabrana od strane žirija, tim postaje deo Nukleus mreže čija će kancelarija u Novom Sadu nadalje koordinirati između pobednika i investitora.

Pozivaju se zainteresovani koji su spremni za izazoz, koji poseduju želju za napredovanjem i koncept ideje u svojoj glavi, a kojima nedostaju novčana sredstva za njenu realizaciju i podrška u procesu realizacije da se prijave.

Timovi sa najboljim idejama dobiće priliku da stupe u pregovore sa investitorima o realizaciji ideja. Prijave traju do 15. avgusta (http://nukleus.us/#apply)