Gostujuća predavanja i promocija modula Investicioni menadžment


04.06.2014. - 07:44
Gostujuće predavanje pod nazivom "Šta to znači biti bankar?" će se održati u sredu, 04. juna, sa početkom u 19 časova u Amfiteatru ITC-a.

Predavač je gospodin Vladimir Ahmad, iskusni međunarodni bankar koji je ceo svoj radni vek proveo u jednoj od najvećih svetskih bankarskih grupacija -HSBC Group-i. Kao internacionalni menadžer u HSBC-u gospodin Ahmad je dugi niz godina bio na rukovodećim pozicijama u operacijama HSBC banke u Jordanu, Kazahstanu, Azerbejdžanu, Mauricijusu i Hong-Kongu. Nakon više od 20 godina uspešne karijere širom sveta, gospodin Ahmad se vraća u Srbiju gde će biti predsednik Izvršnog odbora dugo najavljivane arapske banke koja je trenutno u fazi osnivanja u Srbiji.

Prezentacija modula Investicioni menadžment, će biti organizovana u četvrtak, 05. juna, sa početkom u 15.30 časova, u učionici ITC 004.
Tokom promocije modula biće održano i kraće predavanje od strane gospodina Arasa Yildiza, Alumnija ESTIEM lokalne grupe Istanbul - ITU, koji dolazi iz Additional Revenue Management odeljenja turske kompanije Pegasus Airlines, pod naslovom "The importance of financial planning for the success in corporate sector".