Predavanje Slavka Beleslina: Medijska preduzeća na tržištu - rat koji ne prestaje -


02.06.2014. - 10:32
U okviru promocije Modula industrijski marketing i inženjerstvo medija, Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment, 05.juna 2014. godine sa početkom 16:15 časova u amfiteatru A2 na Fakultetu tehničkih nauka organizuje predavanje na temu:"MEDIJSKA PREDUZEĆA NA TRŽIŠTU - rat koji ne prestaje". Predavanje će održati Slavko Beleslin, urednik i prezenter centralne informativne emisije televizije "Nova".

Slavko Beleslin jedno od najpoznatijih TV lica na televiziji “Nova” i doskorašnji urednik i voditelj na televiziji “B92”, koji će vas uvesti u savremeni svet medija i približiti vam sve izazove sa kojima se svakodnevno susreću u ovoj profesiji. Karijeru je započeo na televiziji “BK” na kojoj je radio kao reporter, urednik i voditelj informativne emisije “Telefakt”, a kasnije je bio angažovan i u jutarnjem program “Budilnik”. Nakon gašenja ove TV stanice, nastavio je karijeru u producentskoj kući “Adrenalin”, a potom i kao urednik i scenarista u TV projektima “Piramida”, “Ja imam talenat”, “Karaoke obračun” itd.
Prelaskom na televiziju “Pink”, na kojoj je vodio i emisiju “Piramida”, počinje da vodi “Nacionalni dnevnik” do 2011., a zatim karijeru nastavlja na televiziji “B92”, gde je radio i kao urednik i voditelj emisije “Bulevar”. Od februara meseca ove godine, poznati novinar i voditelj, Slavko Beleslin, angažovan je na televiziji “Nova” i to u centralnoj informativnoj emisiji ove stanice.

Lista njegovih referenci učinila ga je veoma traženim gostujućim predavačem, a svoje bogato novinarsko iskustvo podeliće sa studentima Fakulteta tehničkih nauka, predstavljajući im ujedno i Modul industrijski marketing i inženjerstvo medija.



 

  • Nije moguće prikazati sliku.