Konferencija "Savremena građevinska praksa 2014"


14.05.2014. - 14:38
Departman za građevinarstvo i geodeziju u saradnji sa Društvom građevinskih inženjera Novog Sada i ove godine organizuje tradicionalnu konferenciju  "Savremena građevinska  praksa 2014". Konferencija se održava od 22. do 23. maja 2014. godine  na Andrevlju (Fruška Gora), u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine "CePTOR".

Program konferencije obuhvata sledeće tematske oblasti: Savremeni pristup projektovanju i građenju mostova, ekperimentalna i teorijska analiza konstrukcija, održavanje puteva i železničkih saobraćajnica, inženjerske optimizacije u građevinarstvu, prikaz građenja izuzetnih objekata, seizmička analiza konstrukcija, procena stanja i sanacija građevinskih objekata,  geotehnički aspekti u građevinarstvu i savremeni materijali u građevinarstvu. Autori su eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva koji će prezentovati svoje rezultate istraživanja, kao i značajne graditeljske zahvate.
Prilikom izbora teme za okrugli sto, organizatori su odabrali "Stanje domaće tehničke regulative i njeno prilagođavanje evropskoj", čiji su moderatori:  Jasminka Pavlović, Vlastimir Radonjanin i Dejana Milinković.  

Cilj skupa je upoznavanje šire javnosti sa novim pravilima i aktuelnim problemima u oblasti građevinarstva.

Donesite dobru poslovnu odluku i učestvujte na konferenciji.