Program za „Lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija!


10.04.2014. - 08:48
Kompanija Carlsberg Srbija raspisuje konkurs za jednogodišnji plaćeni program za ambiciozne i uspešne studente - „Program za lidere budućnosti“. Cilj programa je da omogući studentima da razviju svoje potencijale i postanu lideri, da nauče i pokažu najbolje.


Kompanija Carlsberg  traži ambiciozne i istaknute studente žedne uspeha, koji su spremni da prihvate izazov i žele da dokažu da baš oni mogu jednog dana postati LIDERI jedne od najbrže rastućih pivarskih kompanija na svetu.
Kompanija traži kandidate koji su se obrazovali u oblastima saobraćaja, logistike, organizacionih nauka ili prehrambene tehnologije, žele da rade u oblasti proizvodnje ili lanca snabdevanja kupaca (logistike), ali i da iskuse rad u drugim sektorima.

O programu se možete informisati:
Putem Facebook stranice: "Carlsberg Srbija" ili putem sajta kompanije.

Kako da se prijavite?
Brzo i lako - na portalu poslovi.infostud ili na sajtu kompanije Carlsberg Srbija.

Rok za prijavu: 31. maj 2014. godine

Izbor kandidata se vrši u nekoliko u faza, od juna do septembra. Ukoliko uđete u uži izbor, bićete obavešteni do polovine jula!

Program počinje: 1. oktobra 2014. godine

Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?
Kroz jednogodišnje angažovanje u kompaniji, imaćete priliku da upotpunite svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaćete se sa radom u sektorima proizvodnje, lanca snabdevanja kupaca, prodaje, marketinga, finansija, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobićete šansu i da se oprobate u radu na projektima na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.

Proširite vidike i upoznajte se sa dobrom praksom koju su razvili stručnjaci u ovoj kompaniji. Ukoliko ste kroz godine studiranja vredno gradili osnovu za svoju karijeru, a žedni ste znanja i uspeha, ovim programom otvaraju vam se vrata uspešne karijere.
Ukoliko budete među najboljima, dobićete priliku da se pridružite Carlsberg timu i da karijeru nastavite kao zaposleni kompanije Carlsberg Srbija.