Akademski seminar ,,Meet the POLYMER, explore the power of NANOS”


10.04.2014. - 07:48
Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST iz Novog Sada od 11. do 19. maja 2014. godine, organizuje osmi po redu međunarodni akademski seminar na temu polimernih nanokompozita.

Akademski seminar se organizuje u saradnji sa Tehnološkim fakultetom, Univerziteta u Novom Sadu. Predavanja će voditi tim eminentnih stručnjaka sa katedre za inženjerstvo materijala, u organizaciji sa profesorima dr Jonjaua Ranogajec i dr Brankom Pilić. Sva predavanja će se odvijati na engleskom jeziku. Učesnici će imati prilike da se kroz teorijski, praktičan rad u laboratoriji i organizovanu terensku nastavu upoznaju sa polimernim nanokompozitima i njihovom primenom.

Devetodnevni događaj pod nazivom "Meet the POLYMER, explore the power of NANOS” je internacionalnog karaktera gde će učestvovati 22 strana studenta sa 19 evropskih univerziteta, kao i dva studenta Univerziteta u Novom Sadu.

Zbog velikog interesovanja studenata za kurs, rok za prijavu je produžen do 27. aprila.

Domaći učesnici ne plaćaju participaciju. Formular za prijavu za seminar kao i više informacija možete naći na internet sajtu akademskog seminara: http://bestns.org.rs/course2014/course/ za dodatne informacije i pitanja kontaktirajte nas putem e-mail adrese: novisad@best.eu.org.

Projekat je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu, kao i grad Novi Sad i Srbiju.