Prof. dr Iliji Kovačeviću dodeljena zahvalnica za doprinos kvalitetu obrazovanja studenata


07.04.2014. - 08:06
Studentska konferencije univerziteta Srbije (SKONUS) dodelila je na Svečanoj akademiji povodom 4. aprila Dana studenata zahvalnicu prof. dr Iliji Kovačeviću za značajan doprinos kvalitetu obrazovanja studentata i podršci u unapređenju studentskog organizovanja na Univerzitetima u Srbiji.

Svečana akademija povodom 4. aprila, Dana studenata, održana je u Velikoj sali Doma kulture 3. aprila 2014. Svečanosti su prisustvovali predsednik Republike Srbije  Tomislav Nikolić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Tomislav Jovanović, ministar omladine i sporta g. Vanja Udovičić, počasni predsednik Konferencije univerziteta Srbije, dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Branko Kovačević, dekan Fakulteta tehničkih nauka prof. dr Rade Doroslovački, predsednik SKONUS-a Danilo Jeremić, kao i rektori državnih i privatnih univerziteta, predstavnici Srpske akademije nauka i umetnosti, dekani fakulteta, profesori i mnogobrojni studenti.

Ovogodišnja svečanost, održana pod sloganom “Evropa u indeksu, Srbija u srcu” imala je za cilj da predstavi studiranje kako u Srbiji, tako i u Evropi. Bogatim kulturno-umetničkim programom studenti su predstavili način studiranja kod nas i u Evropi, a po drugi put akademci su dodelili zahvalnice zaslužnim profesorima za unapređenje uslova studiranja i životnog standarda budućih akademskih građana.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.