MOL Grupa pokreće studentsko takmičenje “Freshhh2014”


07.03.2014. - 09:57
MOL Grupa ove godine još jednom lansira svoje jedinstveno međunarodno takmičenje. Studentske grupe sa univerziteta i koledža se takmiče ne samo iz zabave, već i za 20.000 Evra i moguću karijeru. Konkurs počinje danas, a registracije se prihvataju do 7. aprila putem sajta www.freshhh.net.

Takmičenje se sastoji iz tri kruga, gde učesnici moraju da se takmiče u virtuelnom scenariju preko interneta rešavanjem industrijskih i strateških zadataka koje je razvila MOL Grupa. Najboljih 40 timova iz prvog kruga imaju šansu da se kvalifikuju za rundu Simulacija Strategije gde nailaze na simulaciju benzinske stanice i moraju da donesu odgovarajuće odluke na osnovu pažljive analize tržišta. Treći krug je uživo finale u Budimpešti, gde se prvih 10 timova takmiče za glavnu nagradu.

Takmičenje Freshhh osmišljeno je za studente. Svi članovi tima moraju biti aktivni studenti. Studenti doktorskih studija takođe mogu učestvovati u takmičenju. Zadaci će biti fokusirani na industriju gasa i nafte, s toga se preporučuje da imate praktično orijentisane članove tima.