Rok za prijavu na letnju praksu u Vipu produžen do 31. januara


21.01.2014. - 10:40
Projekat „Budi Vip student“ pruža priliku najboljim studentima da se upoznaju sa svetom telekomunikacija i steknu kako teorijska, tako i praktična znanja iz ove oblasti. Nakon velikog interesovanja studenata, ali i nemogućnosti da se zbog praznika i ispitnih rokova prijave na konkurs, kompanija Vip mobile je produžila rok i svim vrednim studentima omogućila da se do 31. januara prijave na konkurs „Budi Vip student“.

Pravo učešća na projektu imaju svi redovni studenti završnih godina fakulteta IT, tehničke i biznis orijentacije u okviru državnih univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Novom Pazaru i Prištini. Svi akademci koji žele da se nađu među 20 odabranih Vip studenata i provedu nezaboravno leto na praksi u ovoj kompaniji, mogu da se putem sajta www.jasamvip.rs prijave na konkurs. Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu 8, da poseduju odlično znanje engleskog jezika i poznaju rad na računaru. Najbolji će biti u prilici da od svojih mentora nauče mnogo o poslovanju u svetu telekomunikacija, kao i da učestvuju u tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština. Pored profesionalnog usavršavanja, kompanija Vip mobile će za odabrane praktikante obezbediti i brojne nagrade, poput notebook računara i smart telefona najnovije generacije iz Vipove ponude.

„Praksom u Vipu sam stekla dragoceno radno iskustvo i bila u mogućnosti da se uverim kako funkcioniše jedna velika savremena kompanija iz prve ruke. Najveći utisak na mene je ostavila dobronamernost i uslužnost kolega koje su me odmah prihvatile kao ravnopravnog člana tima i neprestano me postavljali pred nove izazove“, navodi Ivana Glišić, Vip studentkinja generacije 2012/2013. koja je nakon letnje prakse u novembru dobila posao u kompaniji Vip mobile.

Sedmi po redu projekat „Budi Vip student“ podržan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja  i Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Za sve informacije o projektu, načinu prijavljivanja i načinu selekcije, posetite internet prezentaciju www.jasamvip.rs.