Izazovi za budućnost


03.09.2013. - 15:12
Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka i Međunarodna poslediplomska škola za inženjerstvo i menadžment FTN-IIM/EURO organizuju celodnevni program, u sredu 04.09., pod nazivom “Izazovi za budućnost”.

Povezujući trenutna znanja iz različitih oblasti, a sa željom da pomogne sledećoj generaciji inženjera i istraživača da razumeju izazove u razvoju nauke, tehnologije i industrije sa kojima će se nositi i probleme za čijim rešenjima će tragati u budućnosti, Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment i Međunarodna poslediplomska škola za inženjerstvo i menadžment FTN-IIM/EURO organizuju celodnevni program, u SREDU 4. SEPTEMBRA, pod nazivom “Izazovi za budućnost”.

Predavanja će se odvijati po sledećem rasporedu:

   10:00 – 11:30 Prof. dr Hans-Jörg Bullinger: Industrial Engineering and Engineering Management – Challenges for the Future (perspective I), FTN, Amfiteatar ITC A1
   11:30 – 12:00 Pauza za osveženje
   12:00 – 13:30 Prof. dr Branko Katalinić: Industrial Engineering and Engineering Management – Challenges for the Future (perspective II), FTN, Amfiteatar ITC A1

Cilj predavanja eminentnih profesora je da povezujući trenutna znanja iz različitih oblasti pomognu sledećoj generaciji istraživača, današnjim doktorantima, da razumeju izazove u razvoju nauke, tehnologije i industrije sa kojima će se nositi i probleme za čijim rešenjima će tragati. Prisustvo će biti evidentirano i bodovano.

Istog dana, 4. septembra od 17 do 19 časova u Hotelu park biće održana i promocija knjiga:

Industrial Engineering – Challenges for the Future,
urednici: Prof. dr Dragutin Zelenović (Univerzitet u Novom Sadu), Prof. dr Branko Katalinić (Tehnički univerzitet u Beču)
  
Engineering Management – Challenges for the Future,
urednici: Prof. dr Hans-Jörg Bullinger (Univerzitet u Štutgartu), Prof. dr Dieter Spath (Univerzitet u Štutgartu)