Međunarodna konferencija RAZVOJ I FINANSIRANJE KREATIVNIH INDUSTRIJA – CRINSS


28.08.2013. - 09:27
CRINSS konferencija je Druga međunarodna konferencija koja će se održati 12. i 13. septembra 2013. godine sa početkom u 12 časova, u Kulturnom centru Novog Sada, Katolička porta 5, u Novom Sadu u organizaciji Klastera kreativnih industrija Vojvodine i Evropske preduzetničke mreže.

Tema konferencije je „Razvoj i finansiranje kreativnih industrija“ o uslovima za razvoj kreativnih industrija, programima za finansiranje kreativnih i kulturnih industrija, formiranju platforme za participaciju kreativnih industrija u lokalnim i regionalnim inicijativama, kandidaturi grada Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture, s osvrtom na principe kulture sarađivanja i multidisciplinarnosti.

U okviru konferencije biće organizovano finale nacionalnog takmičenja „Kreativni biznis kup Srbije“ za najbolji biznis plan iz kreativnih industrija. Konferenciju će obogatiti „Kreativna Srbija 2013“ – Biznis revija uspešnih primera iz kreativnih industrija a međunarodni karakter konferencije obeležiće godišnji sastanak predstavnika sektorske grupe za kreativne industrije Evropske preduzetničke mreže iz 20 zemalja EU koji će podeliti svoja iskustva učešćem na konferenciji i kroz b2b poslovne susrete otvoriti nove mogućnosti za saradnju.

Svoje prisustvo možete potvrditi registracijom na sajtu konferencije www.crinss.talkb2b.net/sr ili na sledeću e-mail adresu: info@kvik.rs