Poziv na konferenciju RebrandinSerbia u organizaciji EXIT festivala


02.07.2013. - 14:15
EXIT festival, kao jedan od najprepoznatiljivijih srpskih brendova, ove godine organizuje konferenciju RebrandingSerbia koja će se održati u Novom Sadu, 10. jula u svečanoj sali zgrade NIS-a sa početkom u 17h.

Ove godine EXIT festival se opredelio da iz zahvalnosti i ljubavi prema našem najvećem naučiniku Nikoli Tesli, deo svog ovogodišnjeg društvenog delovanja posveti „Prometeju savremenog doba“. U sklopu ove inicijative EXIT organizuje konferenciju RebrandingSerbia.Osnovni cilj konferencije jeste podizanje svesti o važnosti nacionalnog (re)brendiranja Srbije.

Konferencija RebrandingSerbia će obuhvatiti niz predavanja eminentnih stručnjaka na temu nacionalnog brendiranja, koji će kroz primere iz oblasti nauke, umetnosti, sporta i preduzetništva naših najistaknutijih pojedinaca i institucija ukazati na važnost i značaj sistemskog razvoja pozitivnog imidža Srbije i Srba u svetu. Neki od učesnika na predstojećoj konferenciji su: Dušan Kovačević, CEO EXIT-a, Ivica Dačić, premijer Vlade Republike Srbije, Džeremi Hildret, guru nacionalnog brendiranja, Sudhir John Horo, učesnik programa rebrendiranja Indije, Philippe Mihailovich, vodeći svetski akademski predavač na temu brendiranja i izgadnje brendova, kao i mnogi drugi istaknuti predavači.

Satnica:

   17:00 – 20:30 Konferencija o nacionalnom (re)brendiranju;
   18:00 – 18:15 Kratka pauza
   20:30 – 21:15 Svečani koktel