Letnja škola visokotehnološkog preduzetništva – INOVACIJA KROZ INTERDISCIPLINARNOST


24.06.2013. - 09:12
Katedra za informatiku sa Fakulteta tehničkih nauka poziva studente da učestvuju u drugoj po redu Letnjoj školi visokotehnološkog preduzetništva koja se održava od 15. do 19. jula na Fakultetu tehničkih nauka pod sloganom “Inovacija kroz interdisciplinarnost”. Cilj škole je da polaznicima pruži osnovna praktična znanja neophodna za pokretanje sopstvene visokotehnološke kompanije.

Škola u periodu od pet radnih dana, u interaktivnoj radnoj atmosferi, pokriva teme kao što su: formiranje tima, ideja, poslovni model i strategija, biznis plan, upravljanje firmom, marketing, finansije, tehnologija, zakoni itd.

Polaznici letnje škole će, pored predavanja, imati priliku da formiraju timove i pripreme biznis plan za svoju kompaniju. Na kraju kursa, svaki tim će predstaviti svoj biznis plan pred žirijem sastavljenim od eminentnih stručnjaka.

Školom rukovodi dr Nikola Milanović, direktor razvoja kompanije GAI NetConsult iz Berlina. Pored njega, u radu škole učestvuju mnogobrojni domaći stručnjaci iz oblasti nauke i tehnologije, obrazovanja, preduzetnistva, marketinga i finansija.

Letnja škola je besplatna a rok za prijavu je 30. jun 2013. godine. Zainteresovani studenti mogu naći više detalja na adresi: www.informatika.ftn.uns.ac.rs/summerschool2013/
 

  • Nije moguće prikazati sliku.