Poziv za dostavljanje predloga projekta u 2013. godini za sufinansiranje u okviru CEI


29.05.2013. - 13:28
Centralno evropska inicijativa (Central European Initiative – CEI) je objavila poziv za dostavljanje predloga projekata aktivnosti saradnje (CEI Cooperation Activities), koji predstavljaju male i kratkotrajne projekte, poput seminara, radionica, kurseva za obuku, drugih vrsta sastanaka. Aktivnosti saradnje organizuju institucije zemalja članica Centralno evropske inicijative u cilju implementacije prioriteta postavljenih Akcionim planom CEI 2010-2012, a finansira ih Fond za saradnju. Sprovođenje aktivnosti planirano je za period od 1. januara do 31. decembra 2014. godine. Ukupan budžet namenjen ovom pozivu je 400.000 evra. Sufinansiranje po aktivnosti može biti do 15.000 evra i to 50% ukupne vrednosti projekta od strane Centralno evropske inicijative.
Rok za prijavu aktivnosti je 30. jun 2013. godine.

Više informacija na www.cei.int

Prijavni formular, u elektronskoj formi, se podnosi izvršnom Sekretariajtu CEI na adresu: applications.coopfund@cei.int, pri čemu je kopiju potrebno istovremeno dostaviti elektronskim putem i nacionalnom koordinatoru CEI u državi podnosioca zahteva(jelisaveta.djurickovic@mfa.rs).

Poziv za dostavljanje predloga projekata, pravila i procedure prijavljivanja kao i aplikacioni formular možete naći u prilogu.