Plaćeni program za LIDERE BUDUĆNOSTI u kompaniji Carlsberg Srbija


07.05.2013. - 13:24
Kompanija Carlsberg Srbija raspisala je konkurs za jednogodišnji plaćeni program za ambiciozne i uspešne studente – „Program za lidere budućnosti“.

Program je namenjen talentovanim studentima završnih godina osnovnih i master studija, koji će dobiti priliku da steknu svoja prva praktična znanja radeći u različitim sektorima kompanije Carlsberg Srbija. Učesnici programa će biti plaćeni, a najbolji će moći da ostvare i stalno zaposlenje. Cilj programa je da omogući studentima da razviju svoje potencijale i postanu lideri, da nauče i pokažu najbolje.

   Ko može da se prijavi?
   Kreativni i vredni studenti, žedni uspeha, koji žele da se okušaju u realnom poslovnom okruženju. Apsolventi osnovnih studija ili studenti master studija iz oblasti ekonomije, informatike, finansijske matematike, programiranja i menadžementa informacionim sistemima, a sa prosečnom ocenom iznad 8,5 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.
   Kako se možete prijaviti?
   Na sajtu kompanije rchr.carlsberg.rs, kao i na Carlsberg Srbija Facebook stranici facebook.com/Carlsberg.Srbija.
   Koji je rok za prijavu?
   2. jun 2013. godine
   Kako će biti izabrani najbolji?
   U nekoliko faza, od juna do septembra. Svi koji uđu u uži izbor, biće odmah obavešteni.
   Kada počinje program?
   1. oktobra 2013. godine
   Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?
   Kroz jednogodišnje angažovanje u ovoj kompaniji, studenti imaju priliku da upotpune svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaće se sa radom u sektorima prodaje, marketinga, administracije i proizvodnje, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobiće šansu i da se oprobaju kao menadžeri projekata na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.