7. međunarodni akademski kurs DIGITAL WORLD-BRING IT ON


30.04.2013. - 10:57
Lokalna BEST grupa Novi Sad poziva studente Univerziteta u Novom Sadu da se prijave za učešće na akademskom seminaru “Digital world-bring IT on!” koji će se održati od 13.05. do 17.05. tekuće godine u Novom Sadu. Nakon selekcije, četiri studenta Univerziteta predstavlja će domaće učesnike na seminaru.

Učesnici će imati jedinstvenu priliku da, za pet radnih dana, steknu osnovno znanje o socijalnim mrežama, veštačkoj inteligenciji, generatorima koda, istoriji kriptografije i android programiranju. Takođe, na ovaj način učesnici će steći neprocenjivo iskustvo rada u internacionalnom timu sa još 22 studenta iz 15 različitih evropskih univerziteta.

Nakon odslušanih predavanja, koja će biti održana na engleskom jeziku učesnici će dobiti sertifikat odobren od strane Univerziteta.

Prijave možete poslati do 7. maja 2013. godine na digitalworld.best@gmail.com slanjem CV-a i motivacionog pisma sa kraćim obrazloženjem zašto ste upravo Vi jedan od četiri studenta Univerziteta u Novom Sadu kojem se pruža ova prilika.

Više informacija o samom seminaru i studentskoj organizaciji BEST možete pronaći na našoj oficijalnoj stranici http://www.bestns.org.rs/course/.